Patronen doorbreken

Stap voor stap aan jezelf werken

Patronen doorbreken is als coach één van de belangrijkste taken die ik heb. Gedachtenpatronen, gedragspatronen en overtuigingen zijn in je leven gesleten zonder dat je het door hebt. Ik wil je helpen bewust te worden van patronen die je tegenhouden in het realiseren van je wensen en deze patronen om te buigen tot iets positiefs.

Patronen doorbreken speelt een belangrijke rol

patronen doorbreken

Bij iedere vorm van coaching speelt patronen doorbreken een belangrijke rol. Hierbij kan het gaan om gedachtenpatronen, ook wel overtuigingen genoemd. Een voorbeeld hiervan is denken dat je ergens niet geschikt voor bent of het niet kunt. Daarnaast gaat het ook om gedragspatronen. Bijvoorbeeld niet doen wat je het liefste wilt doen en niet uitspreken waar je mee zit.

In de praktijk zie je al snel dat je het zelf niet door hebt. Bij Bureau De Blauwe Uil zet ik je een figuurlijke spiegel voor, zodat je de patronen gaat herkennen en begrijp waar de gedachten/gedrag vandaan komt. Als we dit punt bereikt hebben, kan ik je helpen met het ontwikkelen van je gedachten en gedragingen die je patronen doorbreken kunnen.

Je hebt het recht om voor jezelf op te komen. Laat je niet ondersneeuwen door ambities van derden. Door deze gedachten duidelijk te maken, kunnen we uiteindelijk de gedachtenpatronen en gedragspatronen doorbreken.

Vormen van coaching bij Bureau De Blauwe Uil

Bij Bureau De Blauwe Uil bied ik verschillende vormen van coaching. Afhankelijk van de problemen die je ervaart, raad ik aan om te kijken naar de vormen van coaching die ik op mijn website aanbied. Meestal komen deze in basis overeen, maar verschillen per klacht die je ervaart. Voor iedere problematiek biedt passende coaching de basis om de onderliggende patronen te doorbreken.

patronen doorbreken

Heb je vragen over patronen doorbreken of wil je meer informatie? Neem dan snel contact met me op voor een vrijblijvend intakegesprek. Vanuit dit intakegesprek kunnen we bepalen hoe Bureau De Blauwe Uil je kan helpen met een passende vorm van coaching. Het intakegesprek kun je inplannen via Calendly of door het contactformulier in te vullen, zodat ik contact met je op kan nemen.