Patronen doorbreken de kwaliteit van Bureau De Blauwe Uil

Gedachtenpatronen, gedragspatronen en overtuigingen doorbreken

Als coach zie ik patronen doorbreken als mijn grootste taak om gezamenlijk ingesleten patronen, die niet helpend zijn voor realisering van iemands wensen, bewust te maken en om te buigen. Dit is feitelijk de kracht van elke coaching vorm.    

Bij alle coaching vormen speelt patronen doorbreken een cruciale rol

patronen doorbreken

Wellicht zul je je afvragen hoe je dat moet zien. Het kan gaan om gedachtenpatronen, ook wel overtuigingen genoemd. Bijvoorbeeld steeds denken dat je iets niet kunt, of denken dat iets voor jou niet is weggelegd. Maar ook om gedragspatronen. Bijvoorbeeld steeds niet gaan voor wat je het liefste wilt doen; steeds een andere persoon voor laten gaan op jou; steeds niet uitspreken wat je graag zou willen of de ander(en) laten weten wat je echt dwars zit. De praktijk leert dat je dit vaak zelf niet door hebt. Als coach van De Blauwe Uil spiegel ik je hierop, zodat je het weer gaat herkennen. Gaat begrijpen waar deze overtuiging en dit gedrag vandaan komen. Pas wanneer dit punt bereikt wordt, kan ik je helpen met patronen doorbreken en het ontwikkelen van gedachten en gedragingen die jezelf hiervoor het beste in de plaats kunt stellen. Je hebt recht om voor jezelf op te komen. Laat je niet ondersneeuwen door ambities derden.

Kijk naar coaching vormen die Bureau de Blauwe Uil aanbiedt

Afhankelijk van de problematiek die je ervaart, adviseer ik je om eens te kijken naar de coaching vormen die ik op mijn website aanbied. Die komen in bases met elkaar overeen, maar verschillen van de plaats en de soort klacht / belemmering waar je het probleem ervaart. Je zult zien dat voor elke belemmering een adequate coaching vorm is om de onderliggende patronen te doorbreken.

patronen doorbreken

Wanneer je meer informatie of vragen hebt over patronen doorbreken neem dan voor een vrijblijvend intakegesprek contact met mij op. Op basis van dit intakegesprek kunnen wij dan samen bepalen of De Blauwe Uil een passende coaching vorm voor je hebt waar je baat bij hebt.