Teamcoaching

Werken met wat er is

Loopt het stroef in je team? Zijn er spanningen? Of gevoelens van onveiligheid?

Accepteer dat wat er is, laat los wat is geweest, en heb vertrouwen in wat kan zijn.

Teamcoaching helpt duidelijk krijgen wat er in jouw team speelt, zowel boven als onder het oppervlak. En zet veranderingen in gang, om weer plezierig en goed samen te werken.

Teamcoaching
Els

Werkwijze

Afhankelijk van de vraag en de ervaring van het team combineer ik graag werken op de bovenstroom en de onderstroom. Ik geef aandacht aan de rationele praktische kant van een teamvraag, zoals benodigde kaders, kennis en vaardigheden, doelen en acties om gewenste veranderingen te realiseren. Maar ik verhelder ook onderliggende waardes en belemmeringen. Ik werk in de teamcoaching graag systemisch om zicht te krijgen op helpende en belemmerende patronen in en om een team. Dat geeft helderheid en creëert ruimte voor vernieuwing.

Resultaten

Ik ben in staat om in een team rust en inzicht te brengen, verbinding te bevorderen en onbewuste of deels bewuste belemmeringen (via systemisch werken) boven tafel te krijgen en bespreekbaar te maken, zodat ruimte ontstaat voor verdere ontwikkeling.

teamcoaching

Specialismen

Teamcoaching bied ik met name in de non-profit sector: overheid, (maatschappelijke) zorg en welzijn, onderwijs en wetenschap. Ik werk ook graag voor familiebedrijven, die te maken hebben met de dynamiek van een organisatiesysteem en een familiesysteem ineen.

Tarieven

Voor teamcoaching maak ik op basis van jouw/jullie vraag een voorstel op maat met prijsopgave. 

Loopt jouw team tegen een vraag of knelpunten aan en ben je benieuwd wat ik hierin kan betekenen? Plan een kennismaking met me in via Calendly of vul het contactformulier in, dan neem ik contact met je op voor een afspraak.

Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder.