Personal coaching Ede Bennekom helpt je antwoorden te vinden

Jouw geluk is mijn werk

Personal coaching helpt je antwoorden te vinden op alle vragen en zaken waar je tegenaan loopt. Dit kan life coaching zijn als je gericht antwoorden zoekt op moeilijkheden of vragen in je persoonlijke leven. Of loopbaancoaching als je tegen dingen aanloopt met betrekking tot je studie, werk en loopbaan.

Een aantal voorbeelden van vragen of moeilijkheden die we tijdens personal coaching in de regio Ede op kunnen pakken, zijn:

  • Ik kamp met motivatieproblemen en heb geen plezier meer in wat ik doe. Soms vraag ik me af of ik het niet helemaal over een andere boeg wil gooien. Ik weet alleen niet hoe ik dat moet doen.
  • Ik heb veel stress en heb moeite met ontspannen.
  • Ik ben mijn zelfvertrouwen kwijt, waardoor ik moeite heb met mijn taken en rollen tijdens werk.
  • Ik weet niet meer wie ik ben en wat ik wil. Ik wil opnieuw ontdekken wat ik écht wil.

Werkwijze personal coaching Bureau De Blauwe Uil Bennekom

personal coaching

Ik werk met een aantal personal coaching methodes. De methode die ik gebruik is afhankelijk van waar je je prettig bij voelt en wat goed voor je werkt. Bij Bureau De Blauwe Uil zet ik graag werkvormen in die het denken en praten achterwege laten. Hierdoor is er meer ruimte voor de aanwezige wijsheid om naar boven te komen.

Voorbeelden hiervan zijn: het maken van een opstelling, creatieve opdrachten benutten en een verhaal gebruiken als spiegel. Deze technieken bieden een andere invalshoek, waardoor diepere inzichten ontstaan en nieuwe wegen geopend worden.

Resultaten van personal coaching

Individuele coaching zorgt voor het herontdekken van je kracht en kwetsbaarheden, maar ook voor het ontdekken wat je persoonlijke ontwikkeling belemmert. Hierin kunnen oude overtuigingen en loyaliteiten binnen je familiesysteem een grote rol spelen.

personal coaching

Mijn specialismen

Meestal werk ik met mensen met die:

  • veel voelen, bijvoorbeeld bij hoogsensitiviteit/ HSP;
  • snel denken, bijvoorbeeld bij bovengemiddelde begaafdheid;
  • last hebben van onrust, stress, overspannenheid of burn out;
  • kampen met motivatieproblemen, zingevingsvragen of een bore out.

Ik voel me thuis in sectoren, zoals onderwijs/wetenschap, overheid en zorg. Binnen de zorgsector richt ik me het liefst op kleinschalige zorgbedrijven, zoals zorgboerderijen

Tarieven personal coaching

Voor personal coaching hanteer ik als tarief € 87,- (inclusief BTW) per uur voor particuliere klanten en € 114,- (exclusief BTW) per uur voor zakelijke klanten