Personal coaching helpt je antwoorden te vinden

Keuze uit een gevarieerd aanbod beproefde coaching methodes

Ik bied verschillende vormen van personal coaching aan om antwoorden te vinden op jouw vragen en zaken waar jij tegenaan loopt. Dit kan life coaching zijn, gericht op moeilijkheden of vragen in je persoonlijke leven. Of loopbaancoaching, bij knelpunten of vragen met betrekking tot je studie, werk en loopbaan.

Voorbeelden van vragen die met personal coaching opgepakt kunnen worden:

  • Ik kamp met motivatieproblemen en heb niet zoveel plezier meer in wat ik doe. Ik vraag me soms af, of ik niet iets heel anders zou willen doen. Het probleem is dat ik niet goed weet hoe ik dat moet doen.
  • Ik heb last van stress en heb moeite om ontspannen te blijven.
  • Ik vind de taken en rollen op mijn werk lastig en raak hierin mijn zelfvertrouwen kwijt.
  • Ik heb geen goed idee meer wie ik nu eigenlijk ben en wat ik wil. Ik zou graag willen herontdekken wat voor mij écht belangrijk is.

Werkwijze personal coaching Bureau De Blauwe Uil

personal coaching

Ik werk met verschillende coaching methodes. Die zijn afhankelijk van wat iemand prettig vindt en voor hem/haar goed werkt. Ik zet graag werkvormen in die het denken en praten even achterwege laten en ruimte geven aan meer onbewust aanwezige kennis en wijsheid. Dit kan bijvoorbeeld door een opstelling te maken, te werken met creatieve opdrachten of een verhaal als spiegel te gebruiken. Dit geeft vaak andere invalshoeken en leidt tot diepere inzichten en opent nieuwe wegen.

Resultaten personal coaching

Mede door de gekozen personal coaching (her)ontdek je je kracht en je kwetsbaarheden en kom je erachter wat je in je ontwikkeling belemmert. Vaak heeft dit te maken met oude overtuigingen die je over jezelf hebt gevormd door eerdere (vaak negatieve) ervaringen. Ook verbindingen en loyaliteiten met je systeem van herkomst kunnen een rol spelen.

Tijdens de gekozen personal coaching toets je je overtuigingen en loyaliteiten en breng je hier ruimte in, zodat je je vrijer kunt gaan bewegen. Je nieuwe inzichten pas je toe in jouw praktijk van alledag. Zo bereik je persoonlijke groei vanuit jouw eigen wijsheid, wensen en mogelijkheden.

personal coaching

Specialismen

Ik werk vaak met mensen die:

  • veel voelen, bijvoorbeeld bij hoogsensitiviteit/ HSP;
  • snel denken, bijvoorbeeld bij bovengemiddelde begaafdheid;
  • last hebben van onrust, stress, overspannenheid of burn out;
  • kampen met motivatieproblemen, zingevingsvragen of bore out.

Sectoren waarin ik thuis ben zijn onderwijs/wetenschap, de overheid en de zorg. Binnen de zorgsector werk ik graag voor kleinschalige zorgondernemingen, zoals zorgboerderijen.

Tarieven personal coaching

Voor individuele coaching hanteer ik als tarief € 87,- (inclusief  BTW) per uur voor particuliere klanten en € 114,- (exclusief  BTW) per uur voor zakelijke klanten. Ben je tussen de 18 en 67 jaar en heb je een opleiding op maximaal mbo-2-niveau? Dan kun je gratis coaching ter waarde van € 700,- krijgen met subsidie uit het landelijke STAP-Ontwikkeladvies. Neem gerust contact met me op voor de mogelijkheden of kijk op de website van de overheid.